fbpx

Mitä kuuluu onnistuneeseen virkistys- tai tyky-päivään? On varmasti monenlaisia asioita, joita päivässä arvostaa. Hyvä ruoka, yhdessä olo, paikkana erilainen kuin oma työpiste sekä kohtuullisen lähellä, mutta kuitenkin tarpeeksi kaukana, jotta pääsee matkan aikana virittäytymään rentouttavaan tunnelmaan.

Virkistyspäivä on myös usein tekemisen ja uuden kokemisen paikka. Päivän aikana voi kokeilla esimerkiksi itselle uutta lajia tai oppia jotain työkavereistaan ja itsestäänkin.

Sarvikota on erinomainen paikka viettää koko päivän kestävä tyky-päivä tai jos aikaa ei riitä koko päiväksi, niin hyvin ehtii latautumaan lyhemmässäkin ajassa. Neljässä tunnissa ehtii ruokailemaan, kahvittelemaan ja vaikka melomaan kauniilla ja lempeällä Mustijoella inkkarikanootilla tai sup-laudalla. Tai alle voi ottaa suurkanootin, jossa pääsee liki 10 henkilöä testaamaan yhteisen tahdin. Opas on aina retkellä mukana opastamassa, kertomassa tarinoita ja varmistamassa turvallisuuden.

Sarvikodassa luonto on lähellä. Jopa niin lähellä, että kuulet lintujen laulun ja tuulen huminan kotaan sisälle. Luonto levittäytyy ympärille, kesällä retki metsään voi sisältää vaikkapa sieni- tai villiyrttitietoa tai on väritetty Metsämielimenetelmän harjoitteilla. Talvella voi suunnata lumikenkäretken lähimetsiin, josta yleensä löytyy jälkiä hirvistä ja niiden elämästä. Jäljet ehkä johtavat katkenneen pihlajanoksan luo. Emä ja vasa ovat olleet ruokailemassa ja lähettyviltä voi löytää myös niiden ruokalepopaikan.  Nuuksion vilkkaiden retkeilyreittien varrelta harvemmin näkee tämän mahtavan eläimen elämän merkkejä.

Erilaiset tiimikisailut tai tiimitaito-ohjelmat ovat oiva valinta tyky-päivään. Ne ovat taatusti hauskoja ja sopivat kaikille. Erilaisista tehtävistä löytyy jokaiselle oma suosikkilaji. Kaikissa tehtävissä kuitenkin tiimin hyvästä yhteispelistä on hyötyä.

Kun on liikuttu ulkona ja kerätty ruokahalua, maittava ja juuri Sarvikotaan suunnitellut menut houkuttelevat syömään. Miltä kuulostaisi aito poronkäristys, perunamuusi, rakuunaporkkanat ja perunarieskat, tai kermaisen täyteläinen lohikeitto? Ja mitäpä olisi päivä Sarvikodassa ilman aitoa nokipannukahvia kera nuotiojälkkärin!

Ota yhteyttä niin varataan teille unohtumaton päivä Sarvikodalla!

Sarvikota on juuri sopivan lähellä ja kaukana: Helsinki, Espoo, Hämeenlinna, Lahti, Porvoo -> vain alle tunnin matkan päässä!