fbpx

Kun haluatte irtaantua arkitöistä, virkistyä luonnon keskellä ja kokea lapintaika ja tunnelma tehokkaasti ja lähellä, on ratkaisu Sarvikodan ”Neljän tunnin tyky”. Neljän tunnin tykyyn sisältyy niin aktiviteettia ja uusia kokemuksia kuin hyvää ruokaa ja elämyksellinen paikka. Ja se on loistava paketti virkistyspäivän tai tyky-päivän ohjelmaksi.

Aktiviteetiksi voi valita TEAMellys- hauskat tiimikisat tai melontaretken lempeällä Mustijoella.

Menopeliksi melontaretkelle voi valita inkkarikanootin, suurkanootin tai sup-laudan. Lempeälle Mustijoelle turvallinen paikka vaikka ensi kertaa melovalle; aallot eivät nouse eikä tuulikaan kovin usein jokiuomaan eksy. Retken aikana kuullaan melontatekniikan lisäksi myös oppaan tarinoita luonnosta ja selviääpä sekin miten viikinkipäällikkö liittyy joen historiaan. Hyvällä tuurilla voi nähdä valkohäntäpeuran ylittävän joen tai uteliaan kärpän pilkistävän rantakukan takaa. Retkeen sisältyy kaikki melontavälineet ja –varusteet.

TEAMellys -Tiimikisa ei jätä ketään kylmäksi. Takuuvarmasti on hauskaa ja kaikille sopivaa. Joukkuekisan lajeissa kysytään tiimitaitoja, yhteistyökykyä ja hyvää tsemppihenkeä. Kaikki lajit ovat erilaisia ja jokaiselle löytyy varmasti oma suosikkilaji. Lopuksi paras joukkue palkitaan, ja voittajajoukkue pokkaa koko vuodeksi mainetta ja kunniaa.

Aktiviteettiosuuden jälkeen keräännytään ruokapatojen ääreen. Maukas aito poronkäristys perunamuuseineen ja rakuunaporkkanoineen tai savukala-salaattiateria selättää nälän. Mutta kannattaa jättää sen verran tilaa mahaan, että jaksaa vielä aidot oppaan keittämät nokipannukahvit ja –teet sekä tulilla paistetut nuotioherkut (letut/tikkupullat)

Suositeltava ryhmäkoko 12-50, maksimi ryhmäkoko noin 50
(Isommat ryhmät voivat valita molemmat aktiviteetit)

Hinta: 79-89€/hlö (sis.alv)

Tarjous koskee uusia varauksia. Rajoitettu määrä ja tarjouksen voimassaoloaika! Ole siis nopea ja varaa oma päivänne pikaisesti.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko tietää lisää Sarvikodalla toimivasta Elämyksen Taiasta?

Teamellys tiimikisa
Rakennuspalikoita toimivampaan työyhteisöön hauskalla tavalla